pondělí 20. února 2012

10 let spolu

V pátek jsme měli s manželem výročí 10 let chození. Když se to přihodilo někomu v okolí, říkala jsem si páni, to už je přeci jenom kus života. A ano, ten pocit mám stále. Jen v tom vlastním případě těch 10 let muselo být nějak kratších.
Pamatuji si prvního Valentýna, kdy se manžel ještě neodhodlal a z večeře jsme odcházeli stále jako přátelé. Vzpomínám, na co se mě tehdy 17. 2. 2002 zeptal, a která věta způsobila, že jsem dostala první pusu. I že jsem jí řekla proto, že jsem chtěla vedět, co se bude dít. Do poslední chvíle jsem vlastně nevěděla, jestli mám být kamarádka nebo přítelkyně. Mně čerstvých 16, jemu čerstvých 29 - co by si se mnou počal? A vono jo! Dvakrát!

4 komentáře:

  1. To je hezký, my loni slavili 5 let chození svatbou, věřím, že desítka uteče jako nic :)

    OdpovědětVymazat
  2. "Když chceš ze starého muže udělat blázna, dej mu mladou ženu!"
    to je oblíbená hláška z pohádky S čerty nejsou žerty. My jsme s manželem od sebe 7 let, a někdy si ho tou větou dobírám...
    Výročí vztahu nás čeká teď v dubnu...ale kolikáté? Vždycinky mám dojem, že je to míň, než to je...no a jak počítám, tak počítám, vypadá to také na 10!!!
    Gratuluji a přeji Vám štěstí do další desítky!

    Čtenářka oblíbeného blogu
    Eva

    OdpovědětVymazat
  3. Dobrý den,já měla v ten samý den 12. výročí seznámení s manželem a jsme od sebe 12 let.Jak byl starší,tak prvně nechtěl on ,pak zase já,asi až červnu jsme se dohodli ,že jako jo.Myslím ,že to dopadlo dobře
    AŤ se Vám taky daří.
    Zuzka.

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji moc za milé komentáře a k přání se přidávám vám všem! :)

    OdpovědětVymazat