čtvrtek 16. února 2012

Talíře s duší

Rozbila se nám myčka. Opravář přijede až v pondělí. Víkend na krku. Ruce do dřezu a... Nádobí jsem nemyla už pár let. Rychle si člověk odvykne. Také si při uklízení do myčky moc nevšímám malých detailů, které mi mytí dnes zpříjemnily. Talíře máme z aukce na Aukru. Každý je něčím jiný. Všechny jsou silnostěnné. Jsou úžasné.



7 komentářů:

  1. Soucítím ;) Taky jsme měli pokaženou myčku, opravář už tu byl 2x, snad už bude v cajku. Talíře krásné, takové mívala babička.
    Ilona

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj,
    přesně takové talíře jsme mývali doma, když je vidím vybaví se mi párek s křenem :-)
    Díky za krásnou vzpomínku
    Věrka

    OdpovědětVymazat
  3. Párek s křenem úžasný :))) Víc takových vzpomínek!

    OdpovědětVymazat
  4. Krásný blog, krásná fota, krásné talíře.
    Taky je hledám na aukru, ale připadají mi dost drahé...

    OdpovědětVymazat
  5. Už je mám dva roky, tak moc nevím, jak si tam teď stojí. Nás stály asi dvě nebo čtyři stovky tím, že je každý jiný. Vlastně hluboké mám ze zastavárny - asi šest kusů celkem za 40 Kč. Jenže jeden nebo dva mi rozbil hned řidič autobusu, který nepočkal, až si sednu. To jsem ještě vláčela za ruku Anežku a potřebovala ji posadit první :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dnes si stojí tak, že cena za jeden cca 40 - 60,- + pošta... na to manžela asi neuženu... za starý krám víc peněz, než za nový "krásný" dokonalý...

      Vymazat
  6. To je pravda, že si člověk od mytí nádobí rychle odvykne :-D Já jsem měla rozbitou myčku vloni na podzim a byl to hrozný nezvyk :-D Přišlo mi, že jsem přes den nedělala skoro nic jiného, než jen myla nádobí. S opravou si poradil hodinový manžel , který byl levnější než opravář, který k nám předtím přijel opravit pračku.

    OdpovědětVymazat