neděle 18. března 2012

"Vesele, jen vesele, život musíš brát..."

Od čtvrtka se mi moc nedaří dohnat skluz. Po Cole s vínem (ano, jsem děsný barbar, ale jakou jsem na ní měla chuť!) jsem nemohla usnout až do rána. Zhruba po dvou hodinách spánku jsem se pustila rovnou do úklidu a všechno lítalo (no dobrá, oči mi taky ještě lítaly, normálně nepiju). Večer jsem šla cvičit a pak padla do čerstvě povlečené postele a usnula s Toníkem sladce jak miminko - i v těch věcech z tělocvičny...
Ráno opět vstávání v osm, tentokrát mnohem odpočatější. A rovnou jsem naplánovala nákupy v Praze. A děti u babiček na zahradách, je přeci hezky :)
V Zahradnictví Chládek jsme byli prvně. Sortiment opravdu velký, nicméně neměli to, co jsem chtěla. Prý až tak v řádově dvou týdnech. V Hornbachu na mě opět koukali, co si to vymýšlím s tabulovou barvou na zeď, kdo to kdy viděl a... domyslete si x všemožných druhů barev, které by místo toho šly také MOŽNÁ použít. V IKEA už to vypadalo stejně bledě, že stůl mít nebudou, ale ne, byl. Do té doby to byl výlet do Prahy pro bio semínka špenátu za 18 Kč.
Jako bonus jsem dnes zkusila zase po dvou letech sednout na chvilku za volant. Poté, co jsem se jako první zeptala, jestli je nalevo brzda, si chtěl manžel, nevím proč, přesednout zase zpátky. Neudělal to a mlčky obětavě trpěl ještě kus cesty. Ještě že už dávají skoro všude kruháče. I když už jsem alespoň teoretickou funkci pedálů zvládla, na nejbližší křižovatce jsem nás stejně málem zabila. A ani bych to nevěděla, kdyby se mě manžel za křižovatkou nezeptal, jestli jsem vůbec věděla o tom, že mi vpravo jelo auto po hlavní...

3 komentáře:

  1. Psala jsem Ti k Jeve, ale asi jsi to nezachytila, černou tabulovou barvu seženeš na 100% na www.flugger.cz, mají spoustu poboček, v Praze několik, tak koukni, která je Ti nejbližší. Kupovala sem jí tam nedávno a natřela vchodové dveře a malujeme a malujeme...a taky vytíráme a vytíráme, holt křídy, takže nad postel to není, nebo jo, ale výměna obrázku jen před velkým úklidem :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale jo, zachytila - v Hornbachu přes telefon :) Blízko to rozhodně nemám... Jenže jedna věc jsou dveře, další zeď. Na dřevo tabulovku mám, ta se sežene snadno.

      Vymazat
  2. Spíš naopak u těch dveří to nebyla procházka růžovou zahradou, jsou to takové ty klasické papundeklové, nic moc materiál pro přijímání čehokoli i po lehkém obroušení, dala jsem na to 3 vrstvy než jsem byla s výsledkem spokojena. V prodejně mi řekli, že je to na cokoli co saje, což teda naše dveře nebyly ani omylem, ale riskla jsem to a vyšlo to. No zkus se tam pozeptat a uvidíš. Já bych to riskla, dala penetraci a vidělo by se, ale já sem na tohle docela blázen :o) Jinak jsem určitě viděla nějaké návody na netu, že když se do normální barvy přimíchá něco, tak se z ní pak stane tabulová a může to být jakýkoli odstín, ale kde to bylo a jestli to tak skutečně funguje netuším... Nebo ještě znovu zkus Jeve, ta jí přímo na zdi má, třeba poradí líp.

    OdpovědětVymazat