pátek 15. března 2013

Velký kluk

Věčné noční osahávání břicha od Toníka ve svém pokročilejším těhotenském stavu dávám špatně. Ve fázi trápení nás obou přišel čas stěhování. Postýlku jsme mému malému chlapečkovi odstěhovali do pokojíčku k Anežce a s velkým očekáváním jsme byli zvědaví na průběh noci.



Do postýlky dostal Toníček i svoji první deku s mým oblíbeným povlečením z dětství.


Vypadají, jako když neumí do tří počítat, ale chvílemi jsem se docela obávala, že postýlka do večera vcelku nevydrží.



Mise byla úspěšná! Kéžby se dařilo i dál...

5 komentářů:

  1. Ta poslední fotka je dokonalá. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Janičko, držím palečky, ať mu to dlouho vydrží .... u nás se to nějak nedaří, sice večer usíná s bráškou v pokojíčku, ale v jednu v noci se přišourá do ložnice i s peřinkou, umí to už tak dokonale, že kolikrát o něm ani nevíme a ráno se oba s manželem divíme, kdy se objevil mezi náma ...... Marki

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Což o to, oddělené spaní pochopil, zdá se, dobře. U nás je ta noční cupitající Anežka, takže dnes sice Toníček spal vkuse ve své postýlce, ale ve dvě už jsme měli nasáčkovanou jí. Je ale úžasná, že když ji řekneme, ať v noci nechodí, protože má tatínek napojenou pumpu na chemoterapii, tak opravdu nepřijde. Tatínek je ale rád, když chodí :))

      Vymazat
    2. Jani, my se taky tváříme jen "naoko", že už je velký a nemá chodit, ale až opravdu přestane, myslím, že mi to bude hodně líto ..... Marki

      Vymazat
  3. Myslím že mají super pokojíček, taky jsme nedávno stěhovali dětský pokojíček, jelikož jsme dělali rekonstrukcí a stěhovali asi tisíc hraček které jsme naházeli do takových bedinkach. Dělali jsme sádrokarton a přepažení kvůli dalšímu pokojíčku a kupovaly větší postýlku. A nějaký ten nábytek :) jsem ráda že už to máme za sebou.

    OdpovědětVymazat