pondělí 10. června 2013

Přízemnosti

Existuje hromada věcí, bez kterých se s novorozencem obejdete. V extrému by se člověk vlastně obešel bez všeho. Ale proč si nedopřát nějakou radost. Vlastně chystání na miminko je jedna velká radost. Tou asi moji poslední před porodem je taška na kočárek. Barevná šílenost k černému základu. I na takovou přízemnost se těším.


Dlouho už jsem koketovala s přihlášením na Instagram. Na fázi pokus/omyl budu mít v porodnici nejspíš dost času.

5 komentářů:

  1. Z podobných "přízemností" se raduju úplně stejně :)) a mám pocit, že druhou část těhu asi nevydržím, jak se těším! K černému kočárku bude taška supr!

    OdpovědětVymazat
  2. Naprosto souhlasím! Z čeho jiného se má člověk radovat, než z přízemností? :) ... a ta taška bude k černému kočárku prďácká!

    OdpovědětVymazat
  3. Podle mě to nejsou vůbec přízemnosti ale příjemnosti! S takovou barevnou pomocnicí vás pak na ulici nikdo nepřehlídne a to je dobře .)

    OdpovědětVymazat
  4. Týý jó, ta taška je božíííí:-)))

    OdpovědětVymazat
  5. Zajímalo by mě když takhle vypadá taška na kočárek, jak musí vypadat ten kočárek? Jestli taky takhle crazy :) Samozřejmě nic ve zlém, dneska jsem koukala že už se začli vyrábět i takové kočárky třeba podobné tomu retro stylu jak bylo dřív velká kola a taková ta jednoduchá korba a ještě je to trojkombinace.

    OdpovědětVymazat