čtvrtek 3. dubna 2014

Maličkosti

Vybírat dárek pro čtyřletého kamaráda co má v nejbližší rodině cukrárnu i hračkárnu, není vůbec jednoduché. Až jsem se musela poradit s více lidmi, výsledkem čehož byl jasný závěr - každý kluk potřebuje baterku. A když baterku, tak za mě jedině Ljusu na kličku místo baterií.


Oslava byla dnes přímo ve školce a popravdě ani nevím, co děti většinu času dělaly. Rozhodně si to užívali; každý po svém. A koneckonců i pro mě je každá možnost být s vícero dospělými vítaná změna. Znám to už z předchozích rodičovských dovolených a uvědomuji si to i teď, když není manžel schopen vycházet už několik předlouhých měsíců ven.
Kde to jde, si alespoň pomáháme Internetem a e-shopy. Dnes přišlo několik balíčků, a protože bylo jejich dodání naprosto bleskové, neváhali jsme a poděkovali jim. Manžel do jednoho e-shopu zatelefonoval, já napsala v tuto hodinu alespoň mail. Někdy relativní maličkost dokáže spravit někomu den, proč to nezkusit a neoplatit!

2 komentáře:

  1. Baterka urcite mela uspech a jeste k tomu na klicku.Podekovani je jen mala vec ktera dokaze udelat mnoho radosti ,e-shopy jsou velmi vyhodne alespon tady u nas a vetsinou se v nich nakoupi i levneji.Pro nas to ma velkou vyhodu protoze vsude mame moc daleko .Preji manzelovy aby se z prichazejicim jarem jeho zdravotni stav zlepsila .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme. Snad už se to po roce a půl podaří konečně překonat.

      Vymazat