čtvrtek 30. dubna 2015

První jarní úroda z Polabí

Jaro pro mě začalo až včera s první čerstvou úrodou v bedýnce. Už bylo na čase. Hustá chumelenice v úterý odpoledne nebyla zrovna zářným příkladem, jaké bych si přála mít jaro. Ale on se stejně vlastně nikdo neptá.




10 komentářů:

  1. Krásné detaily! Stříbrné kosmické hrníčky se mi líbí moc a moc! Nebyl by recept na salát? Potřebuji nějakou jarní inspiraci :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Recept se pokusím dodat později. S hokejem nějak nestíhám :D

      Vymazat
  2. Nádherné zákutia :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zaujímalo by ma ,čo hovorí Ene na lampy VITTEMOLLA z IKEA,stropná a stenová ?

      Vymazat
    2. ...myslím čiernobiele prevedenie,SJORBIS...sa podobá na tú čo je na komíne....mne sa páči aj ranarp...:)

      Vymazat
    3. VITEMÖLLA se mi líbí, stropní moc. SJÖBRIS nenadchne/neurazí. RANARP je také nádherná celá série, jen bych si nebyla moc jistá výdrží těch ramen.
      Jestli je to myšleno k nám do koupelny, tak bych se ráda IKEA vyhla. Máme z ní spoustu věcí, jsou ve většině krásné nadčasové a je to velmi snadné a dostupné řešení vždy. Takže to pak všude vypadá velmi podobně... :)

      Vymazat
    4. Aha ! :)...VITTEMOLLA ma zaujala stenová,pre mňa k tabuľ.čiernej...keď som videla stropnú,hneď som bola zvedvá ,čo Ene....u nás musím navštíviť zberné dvory...v podstate žijem opaterou dieťaťa v izolácii...a internet.obchody ,v ktorých sa mi niečo páči,hlavne industrialne ...su finanč.nedostupné.......Z IKEA mám lampu, bronzový HEKTAR,veľký...,vnímam ju ako jedinečnú a tá cena bola únosná...kovové veci z IKEA mám rada :)...pravdu povediac,tie nábytkové kúsky, z IKEA,ktorými zariaďujem dom, som už nikde na blogoch nevidela, / alebo tak použité ako mám doma /......:):):)...

      Vymazat
    5. Chápu. Ano, originální industriální doplňky jsou neskutečně drahé. Na druhou stranu je velmi snadné je vyrobit, to je na celém stylu nejlepší. Doporučuji třeba http://www2.hm.com/cs_cz/home/vybrat-podle-produktu/svicky-a-svicny.html - obrácením různých jejich svícnů vzhůru nohama lze vytvořit krásný originální lustr za pár korun.

      Vymazat
    6. Ďakujem, a sredečne Vás pozývam aj k nám...:)
      http://osblove.blogspot.sk/

      Vymazat