neděle 10. května 2015

Dárek ke Dni matek

Sepsat sem pár řádků mi momentálně zabírá více času, než kolik trvalo samotný dárek vytvořit. Přišlo mi, že více než květina, která zanedlouho uvadne, potěší mamku něco... něco jiného. Třeba kilo oblíbených mandlí :)


Deset malých neestetických pytlíků se jen špatně balí, přišel tak ke slovu šicí stroj. Na balení jsem využila starou roli tapety. Hezčí by mi přišel balící papír v přírodní barvě, momentálně mi ale došel a navíc by nebyl tolik pevný.


Na stroji jsem dvakrát vystřižený tvar srdce obšila zhruba 12 mm od kraje. Před úplným zašitím jsem ještě srdce samozřejmě naplnila.


Hotovo za pět minut a srdce na dlaních můžeme darovat.

Naše děti milují i jenom dávat dárky, ani nemusí být od nich nebo pro ně. Sebrat jim takový úkol vlastně ani nejde, se na něj podívejte....

3 komentáře:

  1. Mne sa páči,aj nápad,aj štruktúra,aj ako to ladí s pozadím,aj štruktúrou bieleho vankúša...a mandle dostávam od detí aj ja ,aj v nedeľu som ich dostala :)
    Kde chodíte na tú ľanovú látku,je to metráž a potom to šijete?
    A z čoho je ten vankúš vľavo ?
    Malý je čarovný,tie oči ! Maminkine srdce tiež,páčilo sa ? :)

    OdpovědětVymazat
  2. To je opravdu nádhera! Máte fotogenické děti. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. To je krásný dárek. Sn pro mě letos ve škole také vyrobil krásné srdce ke dni matek. Takový dárek mě vždy potěší úplně nejvíc. Hlavně, když je darovaný z lásky. Letos jsem se dočkala ale i dárku od manžela. Objednal si doručení květin k nám domů, takže já jsem měla radost z krásného pugétu a on z toho, že nemusel trávit čas v květinářství :-) .

    OdpovědětVymazat