pondělí 7. září 2015

Nenasytná

Ranní pohled k nezaplacení - každé ráno, několik srnek. Miluji tenhle pohled. Moje první cesta po ránu vede vždy k oknu.


Během prázdnin jsem ale v šest ráno rozhodně nevstávala. Raději jsem dospávala pracovní noci nad eshopy, Pinterestem a Sketchupem, za jejichž pomoci vznikal návrh prodejny s přírodní kosmetikou. Výsledek výběrového řízení ani po týdnu neznám, už teď mi ale dalo nové cenné zkušenosti, které si budu hýčkat. Navíc to byla přesně ta příležitost na srovnání si myšlenek ohledně toho, co chci v životě dělat. A já moc chci, to už vím a těším se!


10 komentářů:

  1. Krásná koláž, super práce! Držím place se soutěží! Miluju tu fotku s kobercem/nekobercem. Použila jsem ji sama jednou pro jedno výběrové řízení :) Přinesla mi štěstí, tak snad i tobě!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ooo, děkuji. Teď ještě zařídit, aby si to o té šťastné fotce přečetla komise! :D

      Vymazat
    2. Fotky se mi také moc líbily, stejně jako vám. Vypadá to ale trochu tmavě. Ale já se moc za jasem nehoním, mám dost barevných pocitů v českém kasinu recenze - https://newcasino-cz.com Dávají docela dobré recenze, ale chybí jim krásné fotky jako na tomto webu.

      Vymazat
  2. Tohle musi bavit a pak spankovy deficit (tolik) nevadi 😉. V jakem programu navrhujete? Morim se tu s prestavbou nasich pokoju a potrebovala bych to videt aspon na papire. Diky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, je to tak. Po odevzdání jsem usnula jak špalek v pět odpoledne svalená oblečená na postel :) Skládám to ve výše uvedeném Sketchupu.

      Vymazat
  3. Mne pomáhajú fotky nášho interiéru, aby som mala spätnú väzbu :-)...potom až ,,vidím,, :-)
    Jani, prajem a teším sa s tebou...!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věřím. Však ten posun je cítit z každé fotky, super!

      Vymazat
    2. :-)))
      Niekto sa díva ?
      Ó

      Vymazat
    3. Ten výhľad !
      Milá Ene už chodíš do práce, alebo sa črtá, rysuje ?...
      ...aj mne sa črtá...:-))))

      Vymazat
    4. Teď zrovna do práce chodím, zítra naposledy, zase do dalšího záskoku :)

      Vymazat