neděle 10. ledna 2016

Na zahřátí doma

Doma se zahříváme stavěním hasičárny. Josífek za námi každý den přijde "gajáž!", případně "gajáž mumíš". A protože umíme, tak musíme. To mám za to říkání, že umí sám.
Toník si zase oblíbil stavění dupla podle obrázku. Zatímco skládá, Josífek projevuje svůj dyzajnerský talent automobilového návrháře aneb auto snadno a rychle. A že musí rychle je při stavění s bráchou jasné, Tonda může nějakou Josífkovo stěžejní kostičku začít kdykoliv postrádat.


Jen během krátkého focení jsem napočítala tři modely aut ve stylu Top Gear. Všechny tři moderátory by Josef zastal. Nevím přesně, kde se sám naučil napočítat anglicky do pěti a česky odstartovat (včera si odpočítával jezení jogurtu). Do začátku dobrý. Ještě s ním zkusím zapracovat na levé a pravé straně, i když většina žen to beztak celý život taky jen odhaduje, že jo.


4 komentáře:

  1. ...na první fotce jsem zahlédla poklad z dob mého dětství. V povzdálí dřevěné GARAGE ... krása...Věrka

    OdpovědětVymazat
  2. ...na první fotce jsem zahlédla poklad z dob mého dětství. V povzdálí dřevěné GARAGE ... krása...Věrka

    OdpovědětVymazat
  3. Môj úbohý muž je dodnes alergický na zvuk vysýpania lega z kýblika na podlahu, au !Môže za to asi 20 rokov tohto zvuku v náručí domova :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Zacinali jsme Duplem, presli na Lego klasik a ted vybiram z vysavace minikousky Lega Creator. A jeste nam tu oziva kdeco z Playmobilu. Holt klasika navzdy. A ta prava ci leva ... tahne mi na 40 let a pletu si to stale :o)

    OdpovědětVymazat