středa 20. ledna 2016

Ve žhavém Bydlení

Poté, co mi z Marianne Bydlení zmizel oblíbený úvod od šéfredaktorky Pavlíny Blahotové, udělalo mi radost, že jsem ho velmi záhy objevila v časopise jiném. Nové proměny bydlení složené z původní redakce tak sleduji od začátku a o to větší radost mám z aktuální dvojstránky o našem podkroví.


Časopis jsem bez předchozího prolistování jen položila na stůl v kuchyni u rodičů a čekala na reakce. K mému překvapení se čísla s podtitulem Žhavější než 50 odstínů šedi chopily děti. S tváří pokrového hráče jsem po očku sledovala Anežku. Hned na prvních listech jsem měla čuchat zradu, když minula první anální kolík a o pár stran dále i střapce na bradavky. Se zaujetím zastavila u houpačky na řetězech v čísi ložnici. K mé velké úlevě opustila rychle stránku s velmi kreativně ztvárněnými erotickými pomůckami se slovy "fuj růžová".
Asi došel dech, protože po otočení předchozí stránky už zůstal časopis paradoxně zrovna na stránce s blogem ležet bez povšimnutí. O to větší sranda byla pozorovat s cukajícími koutky rodinu, než Tonda zaregistroval mou fotku. Josef jí byl nadšený ze všech nejvíc. A já hlavně že už pro tentokrát žádné vibrátory nebudou.

6 komentářů:

  1. Gratuluju !!! Musi to byt krasny pocit, byt v casopise jako inspirace pro druhe...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takhle napsané to zní ještě lépe než článek samotný! :))

      Vymazat
  2. Enelavičko, kúpim si časopis, kvôli tebe, hoci som ich po tridsiatich rokoch opustila....už nie sú pre mňa inšpiráciou...veď vieš, ja sa s bielym sádrokartónom v interiéri neviem zmieriť...chýbajú mi tam bývania s umeleckou atmosférou a vlastnou bytostnou originalitou a nemusia byť v ,,bielom prúde,,...aj keď oni umí...
    Gratulujem :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chybí, chybí... Na těchto dvou časopisech mě baví, že na nich dělají určité party a jejich rukopis jsem se naučila mít ráda. V ostatních časopisech, kde jsou odkázaní jen na sběr materiálu bez nějaké mně známé formy, se nechytám. Ostatně vyzkouším si to hned zítra a jsem na sebe zvědavá :)

      Vymazat
    2. Jani, tento pán architekt nechal niektoré soc. gýčiky, aj lakované drevo, aj retro kúsky... a dal tomu nový osobitý ráz, páči sa mi jeho zmysel pre detail a skratku :-)

      http://domztehly.sk/2015/07/01/byt-ktoremu-prospel-cas/

      Vymazat
  3. No to je taková ta trapná chvilka který se člověk časem zasměje a ještě to máte zvětsnene. Stalo se mi něco podobného když se kamarádky bavili o nějakém takovém salonů. A já mezi ně přišla a myslela si že se baví o klasických masážich tak jsem říkala že už jsem tam byl a ze to bylo fajn. A oni se na mě tak podívali a ptali se co jakože fakt? A pak mi to docvaklo a úplně jsem se začervenala.

    OdpovědětVymazat