středa 17. února 2016

Mému

Ani po 14 letech jsem se ho nenabažila a pořád mě dokáže překvapit. Ne velkými gesty, ani sportovními výkony. Malými drobnostmi, co by někdo možná ani nevnímal. Jako milovník barev (zejména modré a tyrkysové), který rozhodně nesdílel moji vášeň pro neutrální barvy, třeba čerstvým prohlášením, že ještě nikdo nevymyslel nic lepšího než bílou barvu.
Nebo jako minulý týden, když mě vyzvedl u vlaku a sám si mě z něj sundal na peron jak hvězdu amerického plátna. I se svými 150 cm jsem musela vyrůst, och, dobře o dva centimenty.

Jaro dnes na chvíli zase přerušila spousta sněhu. Před čtrnácti lety bylo sněhu ale ještě víc a my po něm vylezli až na Mariinu vyhlídku, kde jsme se poprvé políbili.
Čím jsme starší, tím Tě líbám raději.


***
A protože je to dnes soukromnější, pro ostatní bych tu měla tip na čtení třeba na blogu Originální svatby, které zaujal náš  manželský příběh a kde ho od minulého týdne najdete. Čtení na dlouhé večery.

3 komentáře:

  1. Podle vseho mate krasny vztah. Video uz jsem obdivovala v lete/na podzim...Krasa a nadhera...vsechno v nem je "receno".

    OdpovědětVymazat
  2. Snadna radost ... nic vic, nic min.

    OdpovědětVymazat