pátek 19. února 2016

Na manikúře

Vyrazily jsme si s Anežkou na manikúru. A pak ke kadeřnici. K našemu stolku.
To bylo totiž tak. Nedávno jsem byla s Anežkou v DM. Když zjistila, že si může koupit něco za kapesné, zmizela do útrob drogerie a objevila se za chvíli s modrým lakem na nehty a černými očními stíny. Takhle jsem si nákupy úplně nepředstavovala. Zkusily jsme se tedy podívat na alternativy. A našly. S očními stíny zkušenosti máme (no jo, dvě balení stínů si už v minulosti labužnicky vyplácala), ale přírodní "lak na nehty", to tu ještě nebylo. Meruňkový olej ve správném balení se štětečkem za 70 Kč a tolik radosti.


Betatester se chopil pilníku dřív než přítomné dámy. Pozorovací schopnosti v tomhle věku jsou prostě nej.


Jde se na to. Konečně jí máma taky jednou poslouží, nejen bráchům.


Určitě znáte takové ty šéfy, co nikdy nejsou spokojení, protože jedině oni to umí udělat přesně tak, jak je potřeba. Takže ještě jednou, lépe...


A pak jsme ještě otevřely kadeřnictví. Tam už šéfovala Anežka, takže šampony z koupelny, hrnec místo umyvadla z kuchyně, kartáč a hřeben na vlasy, gumičky, mašle, ještě vystlat slečně zákaznici pod zadnicí, aby se jí lépe sedělo a Anežce česalo... nic jednoduchého, přátelé.


4 komentáře:

  1. Meruňkový olejíček mám taky a vždycky mi pomůže od záděrů :). Krásný salón :)!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A já řeším, co po sto letech s mojí záděrou na palci... :D Příště musím do salónu teda já!

      Vymazat
  2. Obdivuji, že Anežce opravdu stačí jen meruňkový olej na nehty :-) to by u nás neprošlo ani omylem :D Krásný salon máte holky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pravidelnému lakování jsem ještě na chuť úplně nepřišla. Představuji si pokaždé ty fujtajbly v tom, tak to úplně nemá proč tak prožívat. Ale lhala bych, že mě nepřekvapilo její rozhodnutí :)

      Vymazat