pondělí 29. února 2016

Přestupný příspěvek

Nemít příspěvek na blogu v takový vzácný den? Schválně jsem si zalistovala dozadu, abych zjistila, že ani před čtyřmi lety jsem tuhle příležitost nepropásla a ukázala jsem našeho karnevalového motýlka Anežku.
A když už tu máme dalšího 29. února a venku nasněžilo, nebude mi tak vošajstlich ukázat fotografie z minulých Nových proměn bydlení, kam jsem psala o blogu pro vánoční číslo (a ze kterého nakonec bylo valentýnské).





8 komentářů:

  1. ty vločky na trámech úplně levitují:)a máte stejně oprýskanou bílou thonetku!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám oprýskané snad všechny židle :D

      Vymazat
    2. no jak se koukám pořádně tak ji máme daleko oprýskanější:)sloužila v půdním ateliéru...ale stejně ji mám ráda:)ať žije živá patina!

      Vymazat
    3. I naše je z půdy :) Natírat by mi ji přišlo škoda. Možná za pár let, až děti odrostou :)

      Vymazat
  2. Jani, narazila jsem na tvůj blog teprve nedávno a jsem nadšená. Jsi moc šikovná a máš výborný vkus. Vidím v tobě kousek sebe, pokud mohu být tak drzá. Líbí s enám podobné věci. Líbí se mi tvůj styl a láska ke starému. Což je také naší vášní-dávat prostor starým věcem s historií a příběhem, dávat jim nové uplatnění,.. Máme stejnou podlahu, stejnou látkovou panenku od Priscily z fleru :-) Stejnou zálibu v zařizování interiérů za málo peněz... A asi pro tohle všechno se mi tvůj blog líbí. A navíc z něj čiší takový klid a pohoda z tvé rodiny. je plný laskavosti a dobroty. Přeji krásné žití a tvoření. Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Po týdnu praní se s nemocí, co u sebe snad ani neznám, jsem extrémně citlivá. A teď extra na měkko. Děkuji...
      A teď jsem se i pobavila, když až po několikátém přečtení mi došlo, že láska ke starému není myšleno láska k muži :))

      Vymazat