úterý 2. února 2016

Už zase slintám...

Sem tam se mi přihodí, když mi něco nejde, že se just zabejčím, dokud to nepokořím. A já nutně potřebovala vyzkoušet, jestli zvládnu taky, aby nepečený, syrový raw dort, zůstal po vyndání z ledničky tuhý.



Takže zase příště. Ještě to na pár pokusů asi vydá. Naštěstí zimní semestr narozenin jsme už doslavili, bude chvilku klid a prostor pro jiná témata. A pokud někomu vrtá hlavou ta čokoláda navrchu, je tam potvora proto, že se tu nedalo sehnat žádné kloudné ovoce (ani zelenina - přijde na to, v jakém táboře s těmi jahodami člověk je).

4 komentáře:

  1. Tak ten je! Hned tu po ranu slitam:) Hod sem recept. By me zajimal. A taky nechapu, ze se dneska kazdy omlouva za cokoladu a za neco, co neni uplne 100% podle zdrave vyzivy (neni mysleno ve zlem). No co. Oslavy jsou prece proto,aby se na nich clovek namlsal, ne?:)) Ovoce je ted stejne skoro vsechno oz dovozu zrajici kdo vi kde a kdo vi jak:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Recept je v předešlém postu v komentářích. Do ohně za něj ruku dát nemůžu, i když je jinak chuťově výborný.
      Sem se ta čokoláda nehodí konceptuálně, to jediné mě ruší :D

      Vymazat
  2. Mně tady čokoláda konceptuálně, ani nijak jinak na dortu neruší .-) Vypadá báječně a věřím, že i skvěle chutná. Takže ty poslední kousky opravdu závidím :-) Hezký den A.

    OdpovědětVymazat