čtvrtek 15. prosince 2016

Místo kontrastů

Jinak nakupovat snad ani neumím. Nejdřív dvě hodiny otálení - mám koupit/nemám koupit? Abych se pak stejně vrátila zpátky a v letu pobrala pár kousků bez zkoušení - rychle, než mi ujede autobus. Ale v Signature store & cafe se opravdu špatně odolává. Snad jedině ceny to zachraňují. U stromečku však budu strašně překvapená ;)


Koncept mě nadchl. Chvíli si připadáte jak na posezení mezi popelnicemi, o kousek dál čeká na vaši zadnici zas luxusní kožená sedačka. A všude mezi tím spousta vystaveného zboží od českých a slovenských značek, známých i těch méně známých. K tomu všemu káva (prověřených) libereckých Nordbeans nebo domácí polévky od Le Camille.


Trošku rozdíl oproti září, kdy ještě tekl déšť po podlaze. Za ještě většího syrova jsem si to tam totiž prohlédla na workshopu se SOFFA, které stejný prostor hostí, jen o patro výše.


Jinak kavárna a obchod patří stejným klukům, kteří stojí za Radlickou kulturní sportovnou a Kavárnou co hledá jméno. Potkala jsem je na PechaKucha Night loni v Liberci, kde měli teprve plány dát dohromady další opuštěné prostory. Vnitroblock, jak celý holešovický komplex nazvali, museli při jeho velikosti vykřesat v nepředstavitelně krátkém čase. *smeknutí až na zem*
Tenhle článek o nich jsem si s chutí přečetla. Jen po něm teď už člověku přijde každý čas strávený doma úplně promarněný.

Žádné komentáře:

Okomentovat