neděle 13. srpna 2017

Táborníci

Starší děti jsou na táboře. Už týden. S takovou situací jsem nepočítala. Očekávala jsem telefonát od Tondy prostřednictvím paní vedoucí už někdy v pondělí. Místo toho přišel lístek, že se tam Tondovi moc moc líbí. Psala to Anežka, což je v pořádku - byli domluvení, že Anežka píše, Tonda lepí známky.
V tom stěhovacím šrumci tady se snažím také psát. V zásobách jsem vylovila příhodný pohled. Jak jsem k němu přišla, jsem popisovala už na prvním táboře, kam Anežka před dvěmi lety jela.


Balení na tábor byla docela sranda. Hlavně když teď otevřu šuplíky. Zatímco Anežce šuplík se spodním prádlem (a šátečky, plavečkami, podprsenkami?!) stále nejde zavřít, Tonda má vymeteno. Že obratem po příjezdu chceme jet na Slovensko raději neřeším. Máme žít tady a teď, že jo.


4 komentáře:

  1. Ene, sťahujete sa kvôli prerábaniu podkrovia?
    Ak môžeš, mrkni ku mne na blog, misia nabieliť drevenný obklad a osb dosku v podkroví, ktorú máme miesto sádrokartónu, u konca!! Podpichla si ma k tomu ty:-) Napriek autizmu a duševným ťažkostiam pracantov sa to podarilo, tiež to trvá cca tri roky...
    Ak odvinieš posty do minulosti, je tam dom architekta, ktorý nám pomáhal rekonštruovať náš skoro storočný dom a nadviazal u nás na odhalené signované tehly, pa:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, taková údržba, dokud tu všichni nejsou - stěhování, malování, koberce. Ještě určitě napíšu víc.
      A posun u Vás perfektní! U nás jen přestěhování komody držkování na x dní a to jsme všichni zdraví :) Takže super, ať se cokoliv hýbe jakýmkoliv tempem, hlavně že hýbe - a že to přináší radost! :)

      Vymazat
    2. Áno, budovanie a pokrok a radosť je najviac:-)

      Vymazat
  2. Taky jsem vykrámovala celý pokojík, když byla Aňula na táboře. Bylo to v klidu a bez zbytečného křiku, že toto jako určitě nevyhodí :-) Petra

    OdpovědětVymazat