pátek 30. listopadu 2012

Třetí do party

Anežku jsme kdysi složitě plánovali, aby byla letní, ideálně červnová - hlavně ne vánoční jako já. Co čert nechtěl, narodila se ještě víc vánoční než já.
Tonda byl v očekávání na podzim - moje druhá "fóbie" byla totiž z toho, že budu mít dítě štíra nebo kluka pannu. Počítala jsem tedy víceméně se štírem jako osudovou jistotou. Ale narodil se jako váha.
Postupným zlepšováním tak možná máme třetí - za odměnu - prý letní, červnové. (A já si konečně užiju přípravu letních oslav, hurááá :)



15 komentářů:

  1. Jej, gratulujem :) do tretice vsetko dobre:)

    OdpovědětVymazat
  2. Přidávám se ke gratulacím :-)

    (Nám plán vycházel až napočtvrté, ovšem nakonec se mimi předběhlo o měsíc a místo květnové ovečky Anežky se nám narodila dubnová dračice Rozálie...)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A tohle me zaujalo - co že jste si rozmysleli i jmeno? :)

      Vsem moc dekuji:)

      Vymazat
    2. Zatímco u dětí č. 1, 2, 3 jsme se s manželem snadno dohodli na jménu, č. 4 mělo po dvou favoritech pro obě pohlaví: František nebo Václav, Rozálie nebo Anežka. Oběma se nám líbily všechny varianty (nejlépe by to vyřešilo narození dvojčat :-) ) a nebyli jsme schopni se rozhodnout. Nakonec jsme si řekli, že manžel by chtěl spíš holčičku Rozárku a já spíš chlapečka Vénu, a tím se to vyřešilo. Manžel vyhrál :-) A je dobře, naše Rozálie není žádná klidná mírná ovečka Anežka, to bychom se se jménem pořádně sekli. Svatá Rozálie měla co do činění s morovými nákazami a jinými katastrofami, což mnohem víc odpovídá naší situaci :-)

      Vymazat
  3. Já se úplně stydím, tolik mi toho uteklo! Držím pěsti ať je těhotenství co nejvíc pohodové, ty letní narozeninové párty mi taky chybí, ale třeba se taky rozhoupeme a do třetice...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja se stydela vcera, timto mazu vyrovnane skore :D
      A ano, treti by to chtelo, v kazde pohadce jsou preci tri princove :)

      Vymazat
  4. gratuluji ! Taky čekám třeťátko, trošku neplánované, ale těšíme se na ně moc x) Už máme býka, pannu a teď přibude beránek :)

    OdpovědětVymazat
  5. Srdečně gratuluji a přeji, ať vše probíhá jak má..

    OdpovědětVymazat
  6. obr obr obr gratulace!!!!

    OdpovědětVymazat
  7. gratulace obrovská! držím palce na 9m cestě .. nás to čeká v květnu :)

    OdpovědětVymazat
  8. Moc gratuluju. Já nikdy neplánovala, jestli se má dítě narodit v říjnu nebo lednu. Mám syna štíra a ten je tak happy, že mu často závidíííím!

    OdpovědětVymazat
  9. Jani moc gratuluju! Tak ted si u Renaty proste musis objednat lampu - kralika! Miminkum se u ni vyborne spi!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uvidim. Momentalne mam pocit, ze tu mame spis prelampovano a zrovna svetlo neni neco, co bych musela u spani miminka mit :)) Ale kdyby jednou dopadl ten domek, tak....

      Vymazat