neděle 23. prosince 2012

Anežky oslava - Svítivá

Aby blázince kolem Vánoc nebylo málo, přidávám si každoročně Anežky oslavu pro její kamarády. S předstihem, aby oslava nezapadla ve slavení Vánoc. Letos byla oslava Svítivá. Když hosté odešli a já se zeptala, jak se jí oslava líbila, smutně pronesla "Nelíbila, ale to jenom že mi ještě není pět..." Přístě se ptám až po Vánocích!

Marcipán tentokrát z IKEA a postavičky od Schleicha - na ty jsem spoléhala, že mě zachraní i v případě dortového neúspěchu
Anežka si přála zakrojit sama, prý je výborná zakrojovačka.
Pozvánka na oslavu
A hodně legrace za málo peněz: Svítící neonové tyčinky a navíc jako bonus UV zářivka, která ze všech bílých slavících udělala šmouly.



5 komentářů:

  1. Jeeeeeeeeeeeee, to je vtipné!!! Kam na ty nápady chodíte? Nebo jste absolvovala kurz "Rodič roku"? ... :o). Veselé Vánočky.

    OdpovědětVymazat
  2. To je milé :)) Nápady chodí samy během roku většinou s velkým předstihem, když si vsimnu něčeho, co děti zaujalo/baví/chtěly by se někým stát alespoň na den. S moji oslavou se nikdo nikdy nedělal, co taky jeste slavit mezi Vanocema a Silvestem než Vánoce a Silvestr... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :o).
      Kamarádka (nar. 23.12) si dost dlouho stěžovala, že její rodina by jí k narozeninám vždy nejraději jen zapíchla svíčku do právě hotové mísy s bramborovým salátem ... ale od doby, kdy si porodila syna na jeho vlastní svátek raději mlčí ... :o).
      S předstihem vám přeju všecko nej!!!

      Vymazat
  3. Svítivá oslava narozenin je naprosto skvělá! Mě by se líbila ve třiceti. Ale na to Anežka taky časem dojde. Dort se povedl fámózně, skvěle potaženo, paní! Užijte si dnešní kouzelný večer! Renata

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tricitka me teprve ceka za par let, ale neni to zrovna to, co bych si predstavovala :))
      Dort se povedl jen diky tobe! Je chutove opravdu skvely i bez prokapani stavou, takze do nej jdu urcite i priste. Kupovany marcipan byl dost hruby, takze jde videt, jak se mi vsude potrhal a neni dokonale hladky, ale tak hlavne ze byl. Anezka mi ho stejne prvni den zkritizovala, proc jsem neudelala lepsi, a teprve druhy den se olizovala :))

      Vymazat