čtvrtek 21. února 2013

Kváskový chléb pokořen!

Trvalo mi to "jen" pět pokusů...


Návod od Vydržované ženy

4 komentáře:

  1. Jeé, gratuluji! Vypadá nádherně, jen si představuji tu vůni a chuť, hned bych se zakousla. Také se chystám, už jsem si podle cuketkovy kváskové mapy našla dárce kvásku,ale chce to čas,který nemám.

    OdpovědětVymazat
  2. Wow! Domácí chleba nejlepší...

    OdpovědětVymazat
  3. Já peču zatím jen z domácí pekárny, ale láká mě to vyzkoušet taky :-) Vypadá báječně!

    OdpovědětVymazat
  4. Pekárna mi tu na lince překáží také, ale už jsem odrovnala za těch pár pokusů hnětač, takže si nechávám zadělat těsto v ní. Teď poprvé a asi to mělo taky patřičný podíl na úspěchu. (Samozřejmě hned po roztopení trouby manželem než jsem se vrátila z nákupu B-)

    OdpovědětVymazat