čtvrtek 13. února 2014

Jak hrát PROFI

Anežka si ke všem svým kroužkům (a oborům, jak by mě paní učitelky ze ZUŠ zase opravily) přála přidat ještě piáno. Poté, co se sama během chvilky naučila ke dvěma písničkám i Prší, prší, jsem ji na to piáno opravdu přihlásila.
S úsměvem vzpomínám na sebe samu před pár lety, kdy jsem byla přesvědčená, že nemá smysl děti dávat do kroužků hned od prvního dne ve škole. Anežka do školy ještě ani nechodí a přesný počet její mimoškolkové zábavy se mi ani nechce počítat. Děti nás stále učí...

Zatímco Anežka šla na svoji první hodinu piána minulou středu, Josífek pro jistotu trénuje od chvíle, co se umí trochu postavit.




Klavírní virtuóz má hraní na piáno v paži.

5 komentářů:

  1. Co se v mladi naucis ve stari jako kdyz najdes.Josifek uz pozuje jako profesional. Anezce drzim palce aby ji to slo lehce a delalo ji to radost.

    OdpovědětVymazat
  2. No ale ten Jozífkův klavír je úúúúžasný!!!!! To se dá někde sehnat??????? (tímto prosím o tip - díííky!!!)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mají ho zde http://www.ookidoo.com/cz/hracky/hudebni-nastroje/detsky-klavir-cerny-vi8296/ Jen mě velmi zklamal zvuk. Když jsem viděla dřevěné piánko, automaticky jsem počítala s piánkovým zvukem. Ale uvnitř je jen zvonkohra, takže místo hraní zní spíš cinkání a ještě trochu falešně.

      Vymazat