pátek 18. dubna 2014

Velký pátek

Místo na Škaredou středu jsem uklízela na Zelený čtvrtek. Před svítáním na Zelený čtvrtek jsme ani nestihli chleby s medem proti bodancům hmyzu po celý rok, tak aspoň ten Velký pátek... Na Velký pátek se otvírá zem a vydává poklady hledačům. Děti tedy také trošičku hledaly.

Nápadně nenápadný úkryt na mokré zahradě


Našli!

Kuk do vajčka
Josífkovi jsme poklad přivezli domů a laskavý Toníček se postaral, aby si ho vybalil...

Více krásných velikonočních tradic doporučuji na Déčku. Anežka teď všechny informace nasává jak houba a já jsem se dozvěděla také mnoho nového.

6 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Co si budeme povídat, ona to žádná tradice nejni, ale nechtěla jsem tak úplně německého zajíčka... Anežka dnes šmejdila po zahradě znovu, jestli ta Zem ještě něco nenechala :))

      Vymazat
  2. Deti meli urcite radost,je to pro ne pekna zabava.Urcite by sly hledat znovu.

    OdpovědětVymazat
  3. Jéé, to je jak v Dětech z Bullerbynu! Ty kytičky uvnitř vejce... krása! :-) To je handmade nebo se to dá někde sehnati?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takhle si vlastně něco velmi lehce vybavuji. Už se po Dětech z Bullerbynu musím někde podívat, snad by mohly bavit i Tondu, který nám neustále večerní čtení bojkotuje.

      Vajíčka jsem sehnala už před pár lety v IKEA. Letos je měli také, ale už příliš strakaté, a jen pár jednobarevných. Moc se mi líbí i tato varianta http://www.pinterest.com/pin/414120128208147728/

      Vymazat