čtvrtek 19. května 2016

Kuchyňová

Dvě nevídané změny na jednu fotku. Po více než roce nastal ten čas. Tak dlouho jsme měli přes trám omotaný kabel s žárovkou, až jsme u odhalené žárovky zůstali. Světlo je světlo a nakonec se nám o něj nechce dělit s žádným stínítkem. (Teď už si jen počkám na výkonější čiré LED žárovky a budu spokojená.)


Druhý přírůstek je ze Zahrady na niti, kam jsem se v Praze konečně podívala a samozřejmě neodešla bez nákupu. Je tu ještě tolik míst, kterým by kokedama slušela, hmmm... A píšťalka lištička pro děti byla také jasná volba. Vydržela jsem ji nechat otestovat až děti, alespoň jsem mohla být překvapená, jak hezky jemně píská. A to se ve třech testujících exlemplářích hodí!

 

4 komentáře:

  1. Moc pekna a citlive sladena kuchyn.:) k te zarovce - prodavaji se retro/vintage zarovky Edison, uz se daji krome nekolika eshopu poridit myslim i v Bauhausu.:) Kokedama taky super, jednou v Zahrade na niti udelam radost i sobe, nejen svym pratelum.:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. O retro žárkovkách vím, ale nejsou úsporné ani tak výkonné, jak potřebujeme. Někde už máme čiré LED žárovky, s nimi jsem víceméně spokojená, jen ještě nejsou tak výkonné.

      Vymazat
  2. to je skvělá kombinace dřeva a šedé a odhalených trámů!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! Tohle uspořádání mi dokonce vydrželo asi tři dny :D

      Vymazat