středa 10. srpna 2016

Nanuky od unavené matky

Ne každý den přeje kuchařským výkonům a jiným kratochvílím v kuchyni. Za to každý den, bez ohledu na počasí a teplotu vzduchu, slyším několikrát vysokým (tím pádem pouze omezenou dobu) líbezným hláskem: "Mami, mužu nanuka?"
Původně jsem si myslela, že je oblafnu jen na chvíli, místo toho ty nejrychlejší a nejlevnější nanuky, bez potřeby jediného kusu nádobí, si žádají už několikátý týden. Unavená matka do silikonových tvořítek z IKEA pokaždé jen naleje džus a dá znovu zamrazit.


Stálicí je 100% jablko a nejoblíbenější nektar z černého rybízu. Pomerančový 100% se u nás neujal a ananasový džus se vypařil z ledničky tak nějak i bez mražení. Stále je ale spousta příchutí, které jsme nevyzkoušeli.....


6 komentářů:

  1. no to snad nééé já byla v čera v ikee a neviděla jsem to tam. tonín tyhle typy nanuků miluje a na výletě si je vždycky vynucuje. mňam, mňam, díky za tip, třeba si je jednou taky seženeme:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také jsem je tam už neviděla. Za to jsem viděla podobná tvořítka i v Tchibu a určitě budou už i jinde. A přesně - na výletech nejvíc táhnou barvené vody, což jsme už dávno raději zatrhli. A koukám, že bych měla poupravit citaci v textu.

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Naši si těmi nanuky i "ťukají", mám chuť říci - na zdraví! :)

      Vymazat