pondělí 19. září 2016

Když prší

Když hlásí předpověď ochlazení a déšť, bude zima a mokro - to já jen abych se podělila o trochu z toho našeho nového světadílu... Na výletě za přáteli se pak totiž může stát, že budete nakonec zavření na hotelovém pokoji. Dvě ženské a čtyři děti. Je obdivuhodné, s jakou vytrvalostí dokáží hrát děti v tomhle počtu na 4*4 metrech na schovávanou. Dokud NĚKDO nevytáhne gelová pera. Prý se s nima dobře tetuje maminka. Ruce, nohy, chodidla i prsty... moje obava byla jasná "Hele, ve středu jdu na pohovor...!" "Neboj, to normálně smeješ vlažnou vodou."
Všichni mají kamarády, jenom já... jenom já ještě včera přemýšlela, jestli víc zaujme andílek, duha nebo srdíčka. Třetí den už mám ale jasněji, protože vše vypadá jako cucflek.


Moje dvojnásobná radost - nová váza a letos už podruhé vykvetlé svatební růže

5 komentářů:

  1. Krásné fotografie a milé vypravování...Snad nakonec i cucfleky půjdou dolů. :)
    BLOG Corculum♥
    Instagram @stepanka_t

    OdpovědětVymazat
  2. Vykvetle svatebni ruze? Jako ze jsi pichla do zeme svatebni kytici a ona zakorenila? Tak to je moc hezky, to by se mi taky libilo. Pekne dny, Iveta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten příběh už jsem tu líčila určitě víckrát. Na svatebním dortu jsme měli živé růže, stejné jako v kytici. Při krájení dortu si jednu růžičku vzala tchýně, že má lístečky a zkusí ji doma zasadit. Od té doby nám každý rok kolem výročí ta růže bohatě kvetě. Před pár lety si od ní namnožila růži i moje mamka sem k nám na zahradu. Má neustále zvyk všechny staré květy ze všeho odstraňovat, tím asi nastartovala letos růžičku natolik, že se teď znovu květy doslova obsypala. Jo a všimla jsem si, že jeden květ má letos znovu i tchýně. Plodný rok aspoň pro někoho, když my už jsme neplodní :))

      Vymazat