neděle 10. listopadu 2013

Dárky přes Internet

Je to asi poprvé, co se mi seznam na vánoční nákupy zaplnil téměř do poslední kolonky takhle brzy. Každý rok si dělám tabulku a odškrtávám až do posledního dárku. Jsem totiž hrozná - jakmile dárek zabalím, už si těžko vybavuji, co v něm je. Takhle dokonce vím, co jsem pořizovala už někdy před patnácti lety. (Že takřka nic nemažu je můj další znak...)
Na pobíhání po obchodech to letos nebude, e-shopy jsou jisté. Když jsem navíc zjistila, že to půjde i bez poštovného, udělalo to mému plánovacímu Já radost. Den dopravy zdarma bude probíhat v úterý a středu, je proto ideální čas se připravit.


Moji favorité: světýlka, myška, sovička, kniha

4 komentáře:

  1. ahoj, moc ráda bych se zeptala, zda nevíš, kde se dají sehnat tato nádherná osvětlení, jenž máš jako první foto. V severských blocích je má snad každá...nejde o to, že je to hitovka Švédů, ale jsou nádherná...asi musím napsat Ježíškovi...Děkuji. Věrka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Výpis pod obrázky má v sobě odkazy na vše. Přímo tato světýlka se dají sehnat na www.ookidoo.com. Nejsou teď momentálně skladem, ale na dotazy ohledně dostupnosti odpovídají rychle. Větší barevné kombinace se dají sehnat třeba tady http://www.zoot.cz/cable-cotton?gclid=CL3E4Zmh3LoCFUqWtAodFVUAtw a bývají v nabídce i na www.bonami.cz. Není ale problém je objednat ani za hranicemi, posílají je k nám z Anglie i Francie.

      Vymazat
  2. Díky za tipy a hlavně za připomenutí stránek Ookidoo. Myslím, že mám pro neteře letos vybráno. P.

    OdpovědětVymazat
  3. Taky děkuju za tipy!
    Jo, a jeden na oplátku: http://www.balldesign.cz/

    OdpovědětVymazat