sobota 16. listopadu 2013

"Nene, já nemusím..."

Nemohu si pomoct, miluji vánoční reklamu na Kofolu. Každý rok mi běží hlavou, kolik teď už holčičce z Kofoly vlastně je, jak asi vypadá a že snad už musí mít i kluka. Neodolala jsem a učinila jsem zvědavosti za dost. Reklama se natáčela v roce 2004 s tehdá čtyřletou Sandrou, takže jí je 13 let. Popravdě jsem myslela že víc. Moc se mi líbilo povídání o natáčení z roku 2009 a pasáž, kde vypráví, jak se jí každý ptá, jestli je Josef Polášek její táta. Není, ale doma má prý lepšího :) (Pro zvědavce jako já foto z roku 2009.)
A teď konečně notoricky známé video, co mě snad nikdy neomrzí

 

Natáčení probíhalo v lese u Mladé Boleslavy s umělým sněhem. Prasátku se nechtělo ani vylézt z klece - snažit se ho rozběhat musela být docela sranda.
***
Obecně je Kofola u nás doma na "lepší příležitosti" oblíbená. Teď jsme přidali na seznam oblíbených položek i Sládkovu limonádu. Má mimochodem moc pěknou etiketu.


2 komentáře:

  1. ...překrásný příspěvek..přesně šálek mé kávy...i já miluji tu reklamu, jako jednu z mála...a nedávno mi to také napadlo, jak dlouho ji dávají...odhadovala jsem 12let... také mi utkvěla v paměti reklama se Čtrvteníčkem na Vodafon...
    http://www.youtube.com/watch?v=Kwz-yfvhoV0

    krásný víkend Věrka ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Jani, ty jsi ale úúúúúúžasný detektiv ..... i mě tahle otázka nedávno napadla ..... děkuji za odtajnění ..... tuhle reklamu mám taky moc ráda ..... Marki

    OdpovědětVymazat