středa 13. srpna 2014

Limonádová vzpruha

Dnes byl vlastně hezký den. Bez dětí jsme vyrazili do Liberce a Jablonce na kontroly, cestou vymetli hned dvě kavárny. Starší děti jsme odpoledne ani nemohli dostat domů ze školky (Toník ve čtyři hodiny otráveně prohlásil: "Já ale nechtěl jít po O!").

Melounová limonáda vyladěná s polštářem


A přesto jsem ze všech těch výsledků nevýsledků, kontrol a nekontrol taková unavená. V očekávání špatných zpráv jsou nijaké výsledky možná horší, když na pozadí dnů už několik týdnů bliká kontrolka "může se stát". A ještě dva týdny poběží.

6 komentářů:

  1. Želám, aby to dopadlo čo najlepšie...maj sa krásne a pozitívne myslenie, Maca.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ano, pozitivně každé ráno vstávat a každý večer ulehat...

      Vymazat
  2. Myslím moc na Vás....to čekání strašných zpráv musí být těžké...moc vám to sluší na fotkách!Co to má nejmladší na krku?korálky?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Josífek nosí jantarové korálky - prý pomáhají i proti bolesti při růstu zubů, hehe.

      Vymazat
  3. Moc Vám přeju, aby to všechno dobře dopadlo. Máte úžasné děti, statečného manžela a sama musíte být neuvěřitelně silná. Mám zkušenost s tímhle bojem v nejužší rodině a vím, co to obnáší. Opravdu je asi lepší znát verdikt než tápat. Ale všechno je to o vůli, naději a pozitivnim přístupu. A nejdůležitější jsou v téhle těžké chvíli podle mě vztahy v rodině. A jelikož z vás ta spokojenost z fotek jenom sálá, tak hlavu vzhůru!

    OdpovědětVymazat