pátek 16. září 2016

První autorsky neautorské čtení

Když jsem poprvé zaslechla o akci open mic, kdy je mikrofon k dispozici každému, okamžitě jsem si představila Anežku jako tu rybu ve vodě. Ani sama Anežka doma nezaváhala a napsala pohádku. Prý jsem jí ale neřekla, že je to akce pro dospělé, takže na místě svou čtecí premiéru zarytě odmítala. I přes snahu všech zvědavců okolo. Anežka je totiž moderní děvče a na obchodní nabídky jako "za sušenky", "za čokoládu" má svoji představu "za mobil".

V Balahale mají vkus
...a také úžasnou Páju, která má na fotky cit.
A pak je tu ovšem úžasná Gábi - nejlepší šéfová na světě. Pracovaly jsme spolu, uf, před deseti lety. Být důvtipnější, asi mi dojde, jak skončí její chuť slyšet Anežčinu pohádku v kombinaci s počátečním ostychem Anežky.


 Ano, Anežka si z nabízených možností vybrala, že číst budu já.

Nožky jako srnka... chlupatý a křivý
Ostych Anežku zanedlouho dle mého očekávání přešel, takže ještě několikrát usedla za klavír, aby zahrála něco ze svých skladeb. A její oblíbenou Adele. Odposlouchala a okoukala jí někde na Youtube už před rokem a od té doby nechává poklesávat brady okolostojícím vždy, když někde objeví klavír bez dozoru (jo, i na pěvecké soutěži škol).


Všechny fotografie jsem si tentokrát vypůjčila od Páji Váchové, děkuji!

1 komentář: