sobota 28. března 2015

Kamenná

I s mojí strašnou nerozhodností jsem si z Dyzajn marketu minulý týden přivezla pár úlovků. A to mě takové vybírání kamenné mýdlenky u Mihulli trvalo dobrou půlhodinu. Nu, tak jsem od ní neodcházela jen s mýdlenkou, ale také s oblázkovými naušnicemi, co se dá dělat... Mihullin způsob vystavení zboží se mi strašně líbil. Žádné nákladné stojany a dekorace, jen malý rozkládací stolek, pomačkaný balící papír a tenké pero. Nápisy a ceny přímo na papíru pod vyloženým zbožím, náušnice v kousku kartonu s namalovanými listy. Teď mě mrzí, že jsem si stánek nevyfotila.


Oblázkovou mýdlenku jsem měla v plánu pořídit už do bytu. Univerzální nadčasová věc!


Až na to světlo, to světlo...Už jsem si alespoň jistá, že chci geometrický tvar.

9 komentářů:

  1. Ta vase koupelna roste do krasy.

    OdpovědětVymazat
  2. vše úžasné, vypínače, radiátor, obklady... prostě super... Inka

    OdpovědětVymazat
  3. Takhle pěknou zásuvku jsem dlouho neviděla.
    A ten vypínač... úžasný.

    OdpovědětVymazat
  4. Aj mne sa to paci,chvalim jednoduchost,ale takto to vyzera,ze tu byva jeden clovek,mna by zaujimalo,aky trik mate na zachovanie takejto jednoduchosti pri piatich clenoch domacnosti
    ?...pat uterakov,patoro toaletnych potrieb,cistiace prostriedky,fen,holenie,riesenie spinavej
    bielizne...a ci sa to v tak malej kupelke da riesit...lebo mne sa kazda jednoduchost rozpada prave tym vacsim poctom clenov rodiny...a este,sa chcem opytat na tu flasticku na umyvadle...myslim,ze ste si uz niekde pochvalovali ucinnost toho prostriedku,chcela by som tak pekne balene, tekute mydlo aj ja ,ale neviem kde ho zohnat...na BR ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Trik je v tom, že co není, nepřekáží, a co je, musí jít snadno uklidit :) Také děti máme ještě malé - večer je osprchuji a než si vyhrají se všemi krámy, co si do vody nanosí, jsou zase suché, jen si v podstatě otřou nohy do jednoho ručníku. Všechny často používáné věci jako kartáčky, kartáč na vlasy a fen máme pod umyvadlem. Šuplíkovou skříňku jsem vybírala schválně, aby z ní šlo cokoliv kdykoliv snadno vyndat pro všechny členy domácnosti a uklidit tak svůj kartáček na zuby nemá problém ani ten nejmladší.
      Největší problém je roznošené prádlo, toho je v pěti lidech opravdu hodně, ale i tak se jakžtakž daří ho držet vyskládané na sušičce do komínků. Nebyla jsem si předem jistá, jak moc mi umyvadlová skříňka zaplní prostor. Teď bych bez obav zvolila skříňku se dvěma šuplíky a využila na takové prádlo spodní šuplík.

      I druhou mýdlenku mám moc ráda, je to http://www.nordicday.cz/kategorie/kosmetika-compagnie-de-provence-mydla/ Pokud se nemýlím, na coclea.cz ji mají ještě i ve větší, skleněné variantě.

      Vymazat
    2. Dik :) ta susicka je riesenim vykutalenym :)..mala som ju v panelaku,ked sa mi narodilo tretie dieta... pred 18 rokmi ....bola zabudovana v pracke a fakt to bola pomoc...:)

      Vymazat
  5. Ta mydlenka je úžasná! A skvěle sladěné zrcadlo s mýdlem. Miluju tyhle hnědé a šedé tóny v bílých interiérech. Moc se mi líbí i vaše fotky, nepřesvětlené, plné stínu, opravdové :) To já mám moc ráda! budu se určitě vracet!

    OdpovědětVymazat
  6. Jani, moc krásné. :-) Prozraďte mi prosím, odkud máte ty vypínače... budu moc vděčná, díky. Iva

    OdpovědětVymazat