úterý 28. července 2015

Na chvilku vizážistkou

Výzvy přicházejí ve velkém. Jedna z těch hodně aktuálních je líčení na svatbu. Stěží uvěřitelné, že se jedná o líčení nevěsty a ty ruce, co to mají natropit, budou moje. Tak se tvářím, že ty profesionální štětce, co mi kamarádka zapůjčila (pořád tomu nemohu ani uvěřit), znám minimálně od puberty a ne teprve dva dny. Na make-up, na zdravíčko, na stíny, na linky, na rty, na rozjasňovač... z domácích zásob bych dala dohromady možná půlku.


Dnes jsme měly s nevěstou zkoušku. Takové vizážistické rychlozrání. Skoč do vody a plav. Několik odkoukaných fíglů, rychle nabyté vlastní a výsledek víc než překvapivý. Tak v pátek. Držte palce.

1 komentář:

  1. Jee to jste dobrá, já bych si netroufla :D A můžu se zeptat, jak to s nevěstu dopadlo a jaký styl líčení jste zvolily? Já kdy se vše zadari tak jak má budu nevěstou v létě :) A přemýšlela jsem, že třeba obočí bych si nechala udělat dopředu takto. Ale zbytek bych ráda nechala na kamarádce (také ještě s líčením na svatbách nemá zkušenosti). Ale věřím, že to vše dopadne tak, jak má.

    OdpovědětVymazat