pondělí 11. dubna 2016

Homestaging

Chtěla bych vám ukázat tolik fotek z proměny bytu minulý víkend, kdyby se mi jich sem ovšem tolik vešlo :( Na kurzu Homestagingu v Interier design škole Intermezzo, jsme měli za úkol vyčarovat z vybydlené kuchyně a jednoho pokoje prostor, který by člověk chtěl navštívit na základě inzerce na realitním serveru. A zabydlet ho, aby nepůsobil jen útulněji, ale zájemci si mohli snadněji představit, jak velký je to prostor a co vše se případnému kupci do bytu vejde.
Zařizování byl šrumec. Neuvěřitelná rychlost a spousta praktických tipů, které by člověk z pouček od stolu ani nevstřebal. Všechny nápady se hned převáděly do praxe, až jsme pak samy měly problém od samého kochání v závěru odcházet.
Homestaging jde využít také na redesign bytu, když se v něm někdo necítí dobře. Tyhle rychlé proměny za pár korun mě zkrátka baví a jsem nadšená, že jsem si kurz konečně dopřála.


 


Byt před naším zásahem a nájezdem dvou dříčů, co natírali celou noc.


6 komentářů:

  1. No teda. To je opravdu zajímavé! Paráda.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je přesně moje parketa. Absolvovala jsem stejný kurz na jiné škole a musím říct, že to je něco, co je u nás stále nedoceněno. Lidé si stále neuvědomují, co udělá jen malé odekorování a uklizení nemovitosti. Jak moc jim to může pomoci k urychlení prodeje nebo i k navýšení ceny. Také mě moc baví dělat z "prdu kuličku" a přetvářet interiéry efektivně a krásně a za málo peněz. protože věřte nebo ne, ono to jde. Přeji vše dobré a hezké jaro.

    OdpovědětVymazat
  3. Máš zaujímave projekty:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Toto úplne zboznujem. V Anglicku väčšie realitky už majú dizajnera ktorý pred predajom upravuje byty. Ked sa ešte raz narodim, tak by som chcela nejakú takuto robotu.

    OdpovědětVymazat