úterý 28. dubna 2015

Papíroviny

Posledně jsem z prodejny statečně odešla bez Moleskinu, abych si ho mohla přát k svátku. Dnes jsem se pro něj neméně statečně vrátila. Původně jsem myslela, že si návrhy a poznámky budu ještě chvilku čmárat do různých bloků, co tu máme. Vyléčila jsem se ve chvíli, kdy jsem se vrátila ke svému stolu a na něm ležely vytrhané jednotlivé papíry se všemi poznámkami a na staronovém bloku tkvělo cizí dílo.
Miláček Anežka je přímo grafomanka. Maluje pořád, každý notýsek jí patří. Ve škole je stále o krok dopředu před učitelkou, která ji během hodiny zabaví pět papírků a pořád netuší, odkud tahá nové. Nad jejími komiksy se bavím, ovšem mívají stejný osud jako všechny záhy odložené výkresy, které mizí a zase se objevují nebo taky ne.


Ale zpět k obchodu. Neodešla jsem totiž jen s notesem. Manžela mezi tituly v regálu zaujala kniha o architektuře a neprozřetelně mi ji ukázal. Potřebuji si rozšířit obzory...

Prodejny Neoluxor, Abeceda architektury DOMY, ze 399 Kč zlevněno na 119 Kč do konce dubna
A z kokedamí perspektivy je taky prima.


3 komentáře:

  1. ...Ene akú máš profesiu ? ,alebo kam smeruješ po materskej ?...
    ...záhrada na niti sa k Vám hodí...
    http://osblove.blogspot.sk/ :)
    ....pretierame...meníme...ale aby to bolo pekné prázdne, musím spratať do krabíc a natajňáša už nevybaliť...:)
    ...ja som sa pri rekonštrukcii vzdala svojich kníh,nechala si len tie ,,života,,... a deti veľa dali tiež preč...čo ostalo,aj manželova pracovňa, robí z podkrovia krámareň ,plus deti majú veľa záujmov...veľa vecí...na tvorbu...skoro vôbec nespratávajú..teraz veľké dievčatá ,nechávajú všade šatstvo,alebo aspoň ,, inak,, ukladajú...
    ...včase detstva bol systém...teraz je tu veľa ,, hotových ,, životov na plochu domu :)
    ...snívam o garážových vintageindustrial posúvnych dverách,ktorými by stačilo len zatiahnúť :)

    OdpovědětVymazat
  2. Musela jsem o tom dlouze přemýšlet :) Umím střípky několika věcí, ale žádnou pořádně. Přičichla jsem k novinařině, webeditorství, grafice, IT, teď navrhuji několik interiérů, zaskakuji jako informátorka... Není vhodná doba na to se do nečeho vrhnout se vším všudy, jsem ale ve výborném období to moct všechno vyzkoušet.

    Natírání je můj nejoblíbenější způsob renovace :) Ovšem vintageindustrial dveřím se také nedá upřít potenciál :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ....ďakujem :) za odpoveď ,na otázku,ktorá bola dosť osobná...:)
      ...práve renovujem natieraním,mám trocha strach...lahôdkou je sivý vosk OSMO....ale obľubujem natierať tabuľovou čiernou :)
      Kokon Vám svedčí !

      Vymazat