neděle 26. dubna 2015

Týdenní rekapitulace

Ve foťáku mi uvízlo za poslední týden jen pár jednotlivých fotek, dohromady z toho mám stručnou týdenní rekapitulaci do občasníku: Anežčina dekorace z toaletního papíru objevivší se na záchodě, dlouho přané (staro)nové hodiny z aukra a nová Josefova libůstka.

Asi to dítě bude praštěné po mě...
Nové bakelitové hodiny ještě čeká renovace, místo už ale mají jisté.
V noci se několikrát stěhuje, nejčastěji na kraj postele, kde tvrdě usne. Takřka každou noc máme teď s muzikou...
Do rekapitulace patří i moje účast v soutěži o lampičku. Pokud se Vám chce si ještě zahlasovat formou lajků, můžete do pondělní půlnoci (27. 4.) zde. Děkuji!

6 komentářů:

  1. Za mě vede čepička z toaleťáku :-) I když ve velmi těsném závěsu je dítě po náročném nočním "muzicírování" :-)) Hodně sil a krásný den A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aha, a já to měla za lodičku! :D
      A ne že by Josífek muzicíroval jen tak. On sebou neomylně pokaždé z té postele praští a pak teprve začne... Vůbec nemůžeme přijít na to, co ho k výběru místa úplně na kraji pořád vede.

      Vymazat
  2. ...hodiny nad tú dlhú retro komodu...čo bola v obyvačke ?....mňa očarili tie úplne zašlé hodiny,myslím boli v kuchyni...mňa to pocitovo tiahne k retru asi päťdesiatich rokov v Amerike..cladničky,nerez, atd...:)...ale také jemné zasadenie aj retra iného obdobia, z môjho detstva...ma u Vás baví...:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pravda, že nad tu komodu jsem měla dlouho vybrané podobné (s číslicemi). Ty jsou v plánu stále také, ale jak jsme se přestěhovali do podkroví, budou mít zase jinde své místo. A je to tak, kychyňské hodiny - hospodské :) Jsou teď sice krásně opravené, ale dělají strašlivý binec tikáním :D Tak mají bobříka mlčení, chudiny.
      Děkuji! :)

      Vymazat
    2. ...na tejto adrese je vidno cit pre recyretro....:)
      http://wwwsimplehome.blogspot.sk/
      ...možno sa bude páčiť :)

      Vymazat