sobota 1. srpna 2015

Svatba

Skončilo období "před svatbou" a začalo období "po svatbě". Pro novomanžele rozhodně, pro mě v těchto dnech také. Při procházení si v duchu svatebního dne se až sama divím, co všechno se dá v jednom člověku zvládnout. Samozřejmě s patřičnou dávkou štěstí a pořádně odhodlaným týmem za zády.
Ti, co mě sledují na Instagramu, už mohou tušit, že jsem koordinovala svatbu - našim nejlepším přátelům, kteří mi nechali volné ruce. A já se tak mohla znovu vyřádit na dekoracích, vymýšlení výzdoby, tvorbě svatebních novin... a zcela nečekaně i na tvorbě svatebního oznámení, líčení nevěsty, dekorování dortu, dirigování fotografa... Bylo toho hodně a o to víc mě hřejí pochvaly, kterými svatebčané nešetřili.


Fotit jsem nestíhala skoro vůbec, nemám ani celý výzdobený sál bez lidí. V době, kdy přivezli květiny do čela stolu, jsem dekorovala ještě venku. Fotky tak mám jen z rychlíku ze čtvrtka, kdy jsem skončila asi po čtyřech hodinách v půl jedenácté v noci (tedy nejen já, měla jsem k ruce vydatné pomocníky), a pár fotek z pátku a některé od manžela z mobilu.
A teď ani nedutám, jak se veškeré mé snažení promítne na svatební fotografie, podle kterých, co si budeme povídat, se budou nejvíc ubírat hovory i za těch 10, 20 a výše let.


Internet je plný inspirace na krásné a nápadité jmenovky, nedokázala jsem si ale vybrat nic, co by bylo po všech stránkách ono. Vyhrál přehnutý bílý čistý papír s hezkým černým fontem. Ve finále si říkám, jestli to vlastně není v dnešní době TO originální.

Meníčka, jmenovky i skládání ubrousků jsem zvládla sama. Na špalky jsem měla naštěstí lidi. I když si svědek myslel, že spíš potřebuji dřevo na zimu, dodal mi ho přesně podle zadání. Děkuji!
Vysoce ceněný dokumentární materiál - Ene při práci :)

A slibuji, že příště už to nebude jen o mě. Za celým snažením stála spousta lidí, bez kterých by nikdy vše neklaplo tak výborně!

4 komentáře:

  1. Vypadá to parádně! A klobouk dolů. Já si tím prošla v lednu, kdy jsem organizovala, včetně všech dekorací , oznámení a blbůstek svou svatbu a byla jsem z toho tak vyčerpaná, že jsem si říkala, říkala, že se nemůžu nikdy rozvést, protože bych to už po druhé nedala :-) ale je pravda, že ten výsledek vlastního snažení pak stojí za to a že někdy možná někomu také ráda trochu pomohu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vyčerpaná jsem byla i po naší svatbě - ještě o půlnoci před svatbou jsme dokončovali výzdobu restaurace a do postele jsem se dostala asi v půl druhé. Přesto jsme už o svatebním dni říkali, že bychom si svatbu dali klidně hned znovu nebo že si ji aspoň musíme zopakovat za 10 let :) Je to krásný den, ať už si ho kdo udělá jakkoliv.

      Vymazat
  2. Moc ťa chválim !
    Je v tom taká nostalgia...takú cítim už teraz, akoby sa leto ,,zlomilo,, ,aj svetlo...
    Takto by mala vyzerať moja oslava narodenín na začiatku septembra, cítim v tom čase až clivosť...aspoň by som ju lepšie prežila...
    Som rada, že si na fotke, s,, kolegyňou,,....v rovnakých puntíkových šatách ?
    Si majster ,,kaligrafie života,,...jej výstižnej skratky...:-))))

    OdpovědětVymazat
  3. To se moc hezky čte, majster kaligrafie života bych si dala hned na vizitky :))) Nádhera, děkuji.
    Ať se oslava vydaří!

    OdpovědětVymazat