neděle 25. října 2015

Gravírování do dřeva

Než se prokoušu fotkami z Designbloku, bude mi to chvilku trvat. Na fotky z workshopu se SOFFA jsem byla ale sama víc než zvědavá, protože jak se dařilo mě (vyrábět), už vím, jak se dařilo muži (fotit) ne. A dobré. Už jsem mu fotky stihla zkonfiskovat.


Janka Murínová má zlaté ruce. Dokazuje to ve všech redakcích, kde se objevuje: Marianne Bydlení, Nové proměny bydlení a samozřejmě SOFFA magazín. Její poslední proměna kuchyně, tak jednoduché a přitom v žádném případě okoukané, patří rozhodně k těm nejlepším, co jsem viděla.


U jednoho stolu jsem se náhodou sešla s Iri Novak, a měla jsem tu čest se seznámit s další milou osobou a člověkem na správném místě, jakým je Adéla Kudrnová, šéfredaktorka SOFFA.



Velké překvapení bylo tohle znovushledání s naší milovanou Janou Buškovou. A já vám tak mohu konečně i trochu na fotce ukázat, kdo nás to v létě na výročí tak úžasně natočil. Zlaté ručičky! A to nemluvím zrovna o mých, kterýchžto výtvor můžete vidět do úterý na Designbloku někde mezi ostatními prkénky, vařečkami, vázami, miskami, talíři a papíry v expozici IKEA. Na blogu je budu moct ukázat, až mi přijdou domů poštou, protože jsme si finální výsledek vlastně ani nevyfotili.


3 komentáře:

  1. Kde nájdem tú kuchynku ?
    Táto technika bola v mojom detstve dosť obľúbená....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je nahoře pod odkazem: http://www.marianne.cz/galerie/promena-kuchyne-uz-zadne-provizorium/1

      Vymazat
    2. Ďakujem, sú tam moc pekné detaily..:-)

      Vymazat